marți, 25 noiembrie 2014

Un preot aruncă BOMBA! Proiectul SECRET al PREOTILOR din Ardeal

Un preot aruncă BOMBA! Proiectul SECRET al PREOTILOR din Ardeal
Parintele Arsenie Boca. Foto: blogosfera.piatza.net

Preotii ardeleni au inceput sa lucreze la canonizarea Parintelui Arsenie Boca, scrie wowbiz.ro.  Teologii sustin ca au fost de atatea ori zvonuri false privind canonizarea duhovnicului, incat, in ultimii ani acest subiect a devenit tabu in randul preotilor. Pe 28 noiembrie se implinesc 25 de ani de la moartea Parintelui Arsenie Boca.
Un preot arunca bomba! Mai multi importanti prelati din zona Ardealului au inceput “lucrarile” pentru canonizarea parintelui. Conform portalului lumeacredintei.com, “pentru o canonizare e nevoie de cateva etape concrete din punct de vedere dogmatic si pragmatic. Se face propunerea canonizarii, se instituie o comisie care sa stranga dovezile pentru canonizare, au loc cateva sedinte ale acestei comisii la intervale variabile de timp etc. Ei bine, toate aceste etape de munca canonica nu au existat pana acum in cazul Parintelui Arsenie”.
Preotul Catalin Dumitrean, din Sibiu, autorul articolului de pe portalul ortodox vrea chiar declansarea unui forum public despre modul in care trebuie canonizat Parintele Arsenie Boca. El le cere colegilor sai sa ia legatura cu manastirea Prislop pentru a susutine proiectul, scrie wowbiz.ro.

preluare de pe sursa:
http://www.voceatransilvaniei.ro/un-preot-arunca-bomba-proiectul-secret-al-preotilor-din-ardeal/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu