miercuri, 26 noiembrie 2014

Prezicerea lui Arsenie Boca despre care putina lume stie! "Bucurestiul va fi sters de pe fata pamantului de un cutremur catastrofal. Capitala va fi lovita din toate partile si nu va avea nici o sansa"



Cutremurele misterioase care au avut loc in aceste zile le-au amintit putinilor romani care au cunostinta de el de scenariul apocaliptic pe care Parintele Arsenie Boca l-a prezis la sfarsitul anilor ’30.

Cunoscut ca unul dintre cei mai importanti vizionari si oameni ai bisericii din secolul trecut, parintele Arsenie Boca a prezis ca Bucurestiul va fi distrus de un cutremur catastrofal. El spunea ca Bucurestiul va fi lovit din mai multe parti (vezi activarea zonelor seismice din zonele Galati, Oltenia sau Marea Neagra), iar cutremurul va lovi cu atata putere incat orasul va fi sters pur si simplu de pe fata pamantului. “Blocurile se vor transforma in cutii de chibrituri”, spunea Arsenie Boca la sfarsitul anilor ’30, iar marele cutremur va succeda alte doua mari seisme (“cele doua ouari”, cum spunea parintele Arsenie Boca).

De la data predictiei, Capitala a fost deja lovita de doua mari cutremure: primul in 1940, avand o magnitudine de 7,7 grade, cand au fost 300 de morti si s-a prabusit blocul Carlton, iar cel de-al doilea in 1977 (7,4 grade), cand doar in Bucuresti s-au inregistrat peste 1.400 de victime. Astfel, explica el, vor fi pedepsiti oamenii pentru ca au pacatuit prea mult. De asemenea, parintele spunea ca el nu va prinde acest seism, pentru ca se va intampla in secolul urmator.
Fresca de la Draganescu ce contine imagini cu o nava spatiala, un telefon mobil si cu televiziunea prin satelit
Arsenie Boca a trait intre anii 1910 si 1989 si este considerat cel mai mare duhovnic al secolului XX. Datorita influentei mari asupra oamenilor, el a ajuns in atentia Securitatii Romane si a fost aruncat in inchisoare. In anii ’60 a pictat biserica din Draganescu, Giurgiu, considerata Capela Sixtina a Orientului. Cateva dintre prezicerile sale apar pictate si in frescele de aici: telefonul mobil, televiziunea prin satelit, naveta Discovery sau prabusirea turnurilor gemene de la New York.
El a mai prezis caderea comunismului cu cateva luni inainte ca aceasta sa inceapa si faptul ca lumea va fi condusa de masoni.



preluare de pe sursa:
http://www.wowbiz.ro/arsenie-boca-a-prezis-ca-bucurestiul-va-fi-sters-de-pe-fata-pamantului-de-un-cutremur-catastrofal-capitala-va-fi-lovita-din-toate-partile-si-nu-va-ave_71773.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu