miercuri, 26 noiembrie 2014

Profeţii ale părintelui Arsenie Boca: Rusia va invada România



Părintele Arsenie Boca a făcut o serie de profeţii uimitoare cu privire la viitorul României, multe dintre ele fiind indeplinite după moartea călugărului. Printre acestea se numără şi una cu privire la Rusia, care urmează să atace ţara noastră.
Părintele Arsenie Boca a prezis că România va fi atacată de Rusia

Părintele Arsenie Boca a prevestit că într-un viitor apropiat România va fi ocupată de Rusia, potrivit Obiectiv.info. Astfel, călugărul a spus mai multor persoane că ţara noastră va fi ocupată de Rusia, Bulgaria şi Ungaria, însă după aceea, aceste ţări vor fi lovite de numeroşi "bolovani de foc" .

Cu toate acestea, izbăvirea pe care toţi creştinii o aşteaptă nu lipseste nici ea din profeţiile părintelui. Înainte de moarte acesta a spus că există speranţe pentru români, daca îsi pastreaza calea dreapta. Arsenie Boca avea credinţa că spre România "va veni de la răsarit un om cu stea în frunte", dar aceasta va fi peste foarte mulţi ani si noua nu ne va fi dat sa vedem. De asemenea au rămas scrise multe mărturii despre profeţiile parintelui, care avertiza la începutul anilor 1940 că "prigoana va veni de la Apus, iar de la Răsarit se va ridica un popor făra cruce", dar creştinii cu inima curată vor fi mântuiţi.

Fresca pictată de el în biserica din satul Drăgănescu, în care se pot vedea telefonul mobil de azi sau comunicaţiile prin satelit, a dovedit în timpurile noastre că are o încărcătură profetică uimitoare.


preluare de pe sursa:

http://www.romaniatv.net/profetii-ale-parintelui-arsenie-boca-rusia-va-invada-romania_139716.html#ixzz3KCyTK3vT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu