miercuri, 26 noiembrie 2014

Preziceri înfricoşătoare ale lui Arsenie Boca si Nostradamus despre viitorul României

Situația actuală din Ucraina este momentul prielnic, pentru ca profețiile părintelui Arsenie Boca şi Nostradamus să se îndeplinească.
profetii Preziceri înfricoşătoare ale lui Arsenie Boca si Nostradamus despre  viitorul RomânieiCu foarte mulți ani în urmă, pe vremea când comunismul înflorea neîncetat în inimile românilor, Arsenie Boca a efectuat numeroase profeții despre România. Anii au trecut și în prezent ne aflăm în fața unei situații stranii, care poate să pună în pericol integritatea noastră ca stat. Chiar dacă această afirmație pare puțin deplasată, Boca spunea că vor veni vremuri în care România se va trezi invadată de trei țări: Bulgaria, Ungaria și Rusia.
“Bucureşti s-a ouat de două ori, referindu-se la bombardamente [dar şi la cutremure], iar când se va oua a treia oară Bucureştiul va fi şters de pe faţa pământului deoarece acolo forfotesc păcatele.”, susținea Boca.
„Ma, întoarceţi-vă la Dumnezeu caci calul roşu bate la porţile Răsăritului. Dar sa nu va întristaţi ca de acolo vine mântuirea. Prigoana vine de la Apus”, le spunea Boca oamenilor.
Rusia a fost mereu iritată de politica externă românească. Inițial tensiunile s-au născut cu privire la Republica Moldova și mai nou acestea s-au reaprins în clipa în care s-a iscat revoluția din Ucraina. Din motive necunoscute și greu de înțeles, Traian Băsescu declară prin presă că România nu exclude un conflict cu Rusia. Această perspectivă este mai mult decât aberantă în condițiile în care armata română este aproape inexistentă.
„Mai, sa ştiţi ca multi vor pleca din tara, dar putini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori sa se întoarcă si n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări”, spunea Arsenie Boca.
Ca urmare a unei politici halucinante, Vladimir Putin nu se lasă mai prejos și amenință în mod public România. Conform liderului de la Moscova, România a devenit inamicul Rusiei pentru că își exprimă tendințele expansioniste. Moscova nu va tolera niciodată acest comportament și în final, dacă va fi nevoie, va interveni cu forțele armate.
Aceleaşi lucruri a prevăzut si vestitul Nostradamus, într-unul din catrenele sale, se pare că face referire la România atunci când vorbește despre al treilea război mondial. Lucrarea lui Vlaicu Ionescu un cunoscut decriptolog a lui Nostradamus nu a făcut lumină în cazul folosirii numelui ţării noastre “Romainie” în Centurii.
Amas s’approche venant d’Esclavonie
L’Olestant vieux câte ruinera
Fort desolee vera să Romainie
Puis la grand flamme estaindre ne scaura.
Din Rusia se apropie în masă..
Distrugătorul  va ruina acel oraş,
Violenta distrugere “Românie” va suferi,
Astfel,flăcările Marelui Război ne mai putând fi oprite.
 Acest catren vrea să ne atragă atenţia că următorul război mondial îl va începe Rusia ce va invada ţările vecine de le vest care au aderat la NATO. Simplă greşeală de ortografie sau nu România este ţinta unui atac violent din partea vecinilor care de la est care au subjugat-o aproape 50 de ani.
Interesant este că acest război va începe numai după ce România o să fie la pământ din punct de vedere economic şi politic ( fort desolee= fort dezolant, se referă la perspectiva unei ţări distruse şi sărăcite). Atunci focurile unui nou război mondial (sau nu) nu o să mai fie oprite şi iadul se va dezlănţui pe Pământ.
Preziceri înfricoşătoare au fost descifrate recent printre catrene profetice ale lui Nostradamus. Potrivit acestora, atentate şi conflicte armate vor destabiliza întreaga omenire din anul 2014 timp de 10 ani.
Potrivit inginerului ucrainean care a descifrat catrenele lui Nostradamus anul ce va urma va fi sub semnul violenţei.
Patru premieri importanţi ai lumii vor fi victimele unor atentate.
În următorii ani, în România vom traversa un cutremur devastator, soldat cu uriaşe pierderi economice. Mulţi oameni vor rămâne fără case, firmele de asigurare nu vor putea acoperi pierderile.
Biserica Ortodoxă Română se va compromite, sectele şi filosofia new age vor deveni un înlocuitor nefericit.
Criză politică va fi fără precedent, politicienii se vor încaieră şi vor există victime colaterale.
Relaţiile cu străinătatea vor cunoaşte aspecte delicate şi vom traversa unele situaţii fără precedent.
Extremiştii vor veni la putere în mai puţin de un deceniu.
preluare de pe sursa:
http://www.argumentpress.ro/preziceri-infricosatoare-ale-lui-arsenie-boca-si-nostradamus-despre-viitorul-romaniei/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu