miercuri, 26 noiembrie 2014

Ce s-a întâmplat cu Ceauşescu la scurt timp după ce părintele Arsenie Boca i-a prezis MOARTEA. "Dumnezeu voia să îl întoarcă pe calea cea bună"


Ce s-a întâmplat cu Ceauşescu la scurt timp după ce părintele Arsenie Boca i-a prezis MOARTEA. "Dumnezeu voia să îl întoarcă pe calea cea bună" 542


Forţa spirituală a părintelui Arsenie Boca, tăria de caracter şi forţa cuvântului rostit oamenilor au făcut ca un om uns de Dumnezeu să fie o lumină pentru mii de credincioşi.

Şi acum ies la iveală lucruri neştiute despre părintele Boca. Se pare că Nicolae Ceauşescu, auzind de puterea lui profetică, a mers la părinte de mai multe ori pentru a vedea care este viitorul său la fruntea ţării:

"Părintele Arsenie ne-a explicat apoi că Ceauşescu îl vizitase de două ori, în mare taină şi cu toate precauţiile necesare. Ultima dată venise acolo cu câteva luni în urmă. 

Voia să cunoască evoluţia puterii sale în stat, deoarece apăruseră deja unele semnale îngrijorătoare de instabilitate a sistemului politic, economic şi social, atât în ţară cât şi în alte teritorii ale blocului comunist. Monahul i-a specificat atunci că, dacă va continua să conducă ţara prin aceleaşi metode inumane ca şi până atunci, îşi va pierde brusc viaţa, într-un mod violent. 

Aflând aceasta, Ceauşescu s-a enervat cumplit şi a făcut o adevărată criză de isterie, care însă nu 1-a impresionat pe Arsenie Boca. L-a ameninţat pe părinte şi a plecat teribil de supărat şi furios. Părintele ne-a dezvăluit că ştie de faptul că i se doreşte moartea şi că acţiunile mârşave în acest sens au început imediat după întrevederea pe care a avut-o cu dictatorul. 

Ne-a mărturisit, de asemenea, că nu va mai dura mult timp şi va pleca spre împărăţia Tatălui Ceresc, dar că va părăsi această lume din cauza unui complot mişelesc, al cărui scop va fi acela de a-l otrăvi. Totuşi, el nu va împiedica aceasta, deoarece atunci misiunea lui spirituală pe pământ va fi deja terminată", scrie Radu Cinamar în cartea "Viitor cu cap de mort".

preluare de pe sursa:
http://www.antena3.ro/show/bizar/ce-s-a-intamplat-cu-ceausescu-la-scurt-timp-dupa-ce-parintele-arsenie-boca-i-a-prezis-moartea-266925.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu