joi, 27 noiembrie 2014

MINUNILE PĂRINTELUI ARSENIE BOCA! A apărut la înmormântarea mamei lui, DEŞI ERA ARESTAT. "Apoi s-a făcut nevăzut"


Părintele Arsenie Boca este considerat un sfânt de toţi cei care l-au cunosucut şi care au vorbit cu el. El a rămas cunoscut pentru predicţiile, dar şi pentru minunile săvârşite în timpul vieţii.



Psihologul Zoe Dăian, nepoata părintelui Arsenie Boca, a povestit despre perioada în care acesta avea probleme cu Securitatea, când a fost arestat pentru convingerile sale religioase.
"Știa ce vine, ce urma. Când au venit după el să-l ridice, într-o dimineață la ora 6, le-a spus: «V-am așteptat!». L-au băgat în mașină dar mașina nu a pornit. Atunci el le-a spus să-l lase să se roage, a revenit apoi și mașina a pornit. Când au ajuns la Brașov, nu au vrut să-l lase în sutană și maiorul a trimis doi subalterni să-l dezbrace și să-i dea hainele de pușcărie, dar nu s-au putut apropia de el. I-au spus maiorului că Arsenie nu vrea să se dezbrace, iar ei nu se pot apropia de el. Maiorul a înjurat și s-a dus personal să-l dezbrace pe «popă» de hainele preoțești, dar același semn l-a primit și el și atunci a decis să-l lase în straiele preoțești. Oamenii l-au recunoscut și l-au rugat să țină predici în ora de plimbare în curte. Conducerea i-a pus în vedere să înceteze cu predicile, dar el a continuat și la un moment dat l-a văzut chiar și pe maior pitit, că-l asculta", a spus Zoe Dăian, potrivit Agerpres.
 
Mai mult, deşi era închis, mai mulţi oameni spun că l-au văzit la înmormântarea mamei lui, care avusese loc la sute de kilometri distanţă faţă de locul închisorii. "A fost. L-am întrebat dacă a fost, cum a ajuns, iar el a confirmat că a fost. A spus: «Am fost. Cu ajutorul lui Dumnezeu!». Conducerea penitenciarului unde era reținut a dat telefon la Poliția din Hălmagiu care a confirmat că l-au văzut la înmormântarea mamei, iar când unul dintre polițiști a vrut să stea de vorbă cu el, s-a făcut nevăzut", a adăugat Zoe Dăian.
Arsenie Boca este considerat ca cel mai mare duhovnic român al secolului XX. A trecut la cele veșnice pe 28 noiembrie 1989 la Sinaia. La mormântul său de la Mănăstirea Prislop se perindă zilnic sute de pelerini. Anual, pe 28 noiembrie, mii de oameni sunt prezenți la slujba de pomenire a celui care, chiar fără a-l fi cunoscut direct, le-a schimbat viața, cel mai mare număr înregistrându-se în 2010, 30.000 de credincioși.
Părintele Arsenie Boca, la care mulţi dintre români au mers în pelerinaj, a făcut o serie de predicţii, cu mulţi ani înainte de moartea sa, legate de criza din România, dar şi de faptul că Bucureştiul ar putea fi afectat de o calamitate.


preluare de pe sursa:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu