marți, 25 noiembrie 2014

Arsenie Boca, profeţii cutremurătoare despre ţara noastră: "Vor veni vremuri foarte grele. România va fi înconjurată de flăcări"


Considerat de mulţi credincioşi drept „ultimul sfânt al românilor“ şi de preoţi ca fiind cel mai mare duhovnic român al secolului al-XX-lea, profeţiile lui Arsenie Boca au speriat mii de persoane.
Viaţa călugărului a fost o luptă aprigă între miracolele înfăptuite şi durerile uriaşe suferite în temniţele comuniste. Vorbele sale au intrat în istorie şi continuă să provoace teamă în rândul oamenilor.
Îmi pare rău de voi că sunteţi slăbiţi în credinţă. Veţi pica din cauza fricii. Frica-i de la Diavol. Nu vă fie frică pentru a va salva sufletele. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu. El este tovarăşul de drum al fiecăruia, de la naştere până la moarte.
Vor cădea şi cei aleşi. Îmi pare rău că sunteţi cei de pe urmă. Vă vor cerne. Vor pune impozite, taxe şi alte îngrădiri. Vor lua totul! Să ştiţi că mulţi vor pleca din ţară, dar puţini se vor întoarce. Va veni vremea cand ar dori să se întoarcă şi n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări”, a proorocit Arsenie Boca, potrivit cuvantul-ortodox.ro.
Teolog și artist plastic ortodox român, Arsenie Boca (n. 29 septembrie 1910, Vața de Sus, Hunedoara - d. 28 noiembrie 1989, Sinaia) a fost stareț la Mănăstirea Brâncoveanu de la Sâmbăta de Sus și apoi la Mănăstirea Prislop.

preluare de pe sursa:
http://a1.ro/news/inedit/arsenie-boca-profetii-cutremuratoare-despre-tara-noastra-vor-veni-vremuri-foarte-grele-romania-va-fi-inconjurata-de-flacari-id374311.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu